My Point of View
En blogg om mig, mitt liv och mina tankar :)

Bildbomb

Hej, har till sist lyckats ladda över bilderna från kameran (tog ett tag innan jag fattade hur jag skulle göra...) så nu kommer massor av bilder på en och samma gång! ;) 
Vi kan ju börja med mina juliga naglar, som jag lovade att jag skulle lägga upp bild på (bilderna är tagna
med gamla kameran):
Bild 1: Vänster hand: vit med gröna prickar, röd med vita ränder, vit med en grön gran, röd med en vit sjärna och vit- och grönrutigt mönster.
Bild 2: Höger hand: silvrig med gröna ränder, röd med ett vitt hjärta, röd bakgrund med en silvrig rand och gröna prickar, vit bakgrund med en röd rand och vitt sicksack-mönster och grön med vit "GOD JUL-text".
 
Kände att jag inte hade målat naglarna på huuuuuuur läääääääääänge som heeeeeeelst och eftersom att det snart var jul så ansträngde jag mig lite extra... Hoppas ni gillade dem! :)
 
Sen har vi lite bilder på mina "mellandagsrea-fynd" :)
Grönt och guldigt armband, Holly and Whyte by Lindex
Färgglad, mönstrad jacka, H&M
Ljusbrun axelremsväska, Bik Bok
Svart, vit, grå, mönstrad T-shirt, H&M
Mintgrönt linne, H&M
Grå, vit, röda, mönstrade pyjamasshorts, Cubus
Rouge- och bronzerborste, UBU (Köpt på Lindex)
Ljusrosa kajalpenna, Lumene (köpt på Lindex)
 
Jag köpte även ett par jättesnygga, lösa "boyfriendjeans", tre snygga ögonskuggor (i ljusrosa, kamel och silver), ett glittrigt läppglans, tre ringar från JC, ett stickat hårband och ett par bootcuffs (gråa, stickade) från Indiska och en svart, tunn, ganska lös tröja från H&M. Tror jag fick med allt nu... :)  Mellandagsrea in my <3! Hoppas att ni också hittade några fina grejer till bra pris! ;)
 
Sist men inte minst tänkte jag avsluta med några redigerade bilder som jag har tagit...
Ha det superbra! :) Hugs and kisses <3 //Lisa

Nya grejer!!

Tjo! Nu sitter jag framför daorn i mina alldeles nya jeans. Köpte dem idag och de är GÖRsnygga!!!! De är i boyfriend-modell, blåa, lite slitna med hål på knäna och de kostade bara 200! Mellandagsrea u know! <3 <3
Julklappar då? Jo, jag fick massor av fina saker! Bästa? En sprillans ny kamera från olympus och The Sims 3! Jippi, vad glad jag är! Min jul var faktiskt väldigt bra även fast jag inte hade så mycket julkänsla... :( Hoppas ni hade en bra jul ni med :)
Idag har jag varit på stan, som ni förstår, och snabbtittat lite. Jag har också sett filmen LOL på swefilmer. Bättre än vad jag trodde faktiskt, men lite töntig dock... 
NU: Ta en kopp te och spela "dam" med syster och mamma :) Ha det bra! <3 //Lisa
 
PS: Ska lägga upp bild på mina juliga naglar sen när jag får tid... 

1 dag...

Nu är det bara 1 dag kvar till julafton! Det ska bli sååååå mysigt! Fast vi har massor att göra innan allt är klart! Så nu hinner jag inte skriva mer, som ni kanske förstår... :) Kram <3 och GOD JUL! //Lisa
 
(tror inte att jag bloggar något imorrn men vi får se :))

Skolavslutning

Nu är det jullov och jäklar vad skönt det är! 
Skolavslutningen var jättebra. Vi började klockan 10.15 och då gick vi ner till domkyrkan. Där lyssnade vi när kören sjöng jullåtar och lite trevliga tal om vänskap och blyertspennor... Ja, jag vet att det låter helskumt och det var det också! Sen gick vi tillbaka till klassrummet och fikade, fick betyg och delade ut hemliga julklappar till varandra. Supermysigt! Sen kramades vi i korridoren och gick hem. 
Nu är det bara att ladda upp inför julen med julgodis, städa, julpynta, upp med granen, laga massvis av mat och slå in julklappar. Ska bli såå mysigt att dagarna innan jul gå runt och fixa med en massa saker och förväntansfullt undra vad man ska få i julklapp... (om jag hinner få dom, jorden ska ju tydigen gå under idag... ;))
Nu: Ut i snöovädret med pappa och fixa en hemlig grej... 
Kram på er <3 //Lisa

Matteläxa, hallonklubba och facebook...

...är allt man behöver för den ultimata tisdagskvällen! Okej, inte matteläxan då...
Idag har jag varit i skolan och gjort min sista redovisning... tror jag :) Jag tyckte att det gick jättebra (förutom failen jag gjorde i slutet då!) Nu sitter jag och chattar med lite folk och funderar på vad jag ska ha på skolavslutningen. Hmmm.... ska man ha klänning eller ska jag ha jeans och en lite finare tröja? Asså, jag har typ inga klänningar som är fina men jag kan ju alltid ha min skolavslutningsklänning... (den är i vit spets med dragkedja i ryggen) eller ska jag köpa en ny klänning? ÅÅÅH! Hur ska jag göra!? Snälla HÄLP mig! Snälla, skriv i kommentarerna vad som låter bäst eller om ni har några förslag.... tack <3 //Lisa
 

Ny bloggdesign igen...

Som ni säkert har upptäckt så har bloggen ändrat utseende igen (även fast det inte är riktigt klart ännu)... Jag blev bara så trött på det gamla och satsade på en grå design istället för den rosa! Hoppas ni gillar den. Lämna gärna en kommentar! //Lisa

John Lennon

Hej, sitter just nu och lyssnar på John Lennonn  samtidigt som jag skriver om honom. Jag har nämligen en SO/svenska uppgift där jag ska skriva ett häfte om en legend/historisk person. Lite stressad är jag med att få klart allt... Ska nämligen försöka lämna in häftet innan jag går på jullov :) 
Idag har varit en bra dag. Jag har varit i skolan och haft lite vanliga lektioner, sett på film (14 suger) och jobbat som en galning med NO:n. Vi ska redovisa imorrn och är inte klara på långa vägar! Men men, det löser sig nog... :) 
NU: Fotsätta skriva på SO:n och sen slå in marsipantomtar som mamma ska ge bort på sitt jobb!  Kram på er alla! //Lisa <3
 
PS: Ni har väl inte missat att gå in på mmiss! Om ni har det, gör det nu! Och lämna gärna en kommentar :)

Bloggtips!

Tänkte bara tipsa om en jättefin och supernajsig blogg som heter MMISS. Det är initialerna på de fem tjejerna som har bloggen! Läs den och skriv gärna en komentar där också, då skulle de bli jätteglada! :) <3 
 
-------------------------------------------------------------------------------> Klicka här! <----------------------------------------------------------------------------
 

Julhandlat

Hej på er. Skriver ett snabbinlägg innan jag ska göra läxor och äta middag, tacos! Jag kom alldeles nyss hem från affären. Jag, mamma och pappa har varit och handlat lite inför julen, mat, julmust, presentpapper och lite annat :) Hoppas ni har det bra, precis som jag! Varma hälsningar i vintermörkret! //Lisa
 
Jag i femman... :)

Härliga lördag

Mysmysmys! Härlig lördagskväll med familjen. Har just sett på film, Pojken i randig pyjamas... snyft! Nu ska jag snart ta en kopp te med mamma och syster och sen är det nog dags att sova. Inte likt mig att gå och lägga mig så tidigt men jag är faktiskt vääääääääääldigt trött idag! Har sovit över med bästaste kompisarna Linnéa och Emelie. Superroligt var det, även fast jag vaknade några gånger på natten av att Linnéa snarkade i mitt öra... ;)
Imorrn är det redan tredje advent!!! Tiden går såååå fort nu! Betygen får jag när som, och rätt som det är så kommer julgranen upp. I min familj har vi som tradition att ge små "adventspresenter" till varandra. Presenterna är inte dyra, runt 30 kr, men det blir suermysigt ändå. Man får verkligen julkänsla! 
Hoppas ni har en trevlig kväll ni med! Kramar //Lisa <3

Stockholm in pictures

Här kommer lite bilder från stockholmresan som jag lovade: 

Youtube

Lite roliga videor:
 
 
Stämmer verkligen in på mig!
Stämmer verkligen in på mig! Gör det just nu faktiskt! Procrastination=att man skjuter upp saker... 

Stockholm i mitt hjärta

Idag har jag varit i skolan. Nu är jag hemma och gör lite skolarbeten. Idag har jag varit extra trött. Vi kom nämligen hem i natt efter att ha varit en sväng i Stockholm. Vi kollade julmarknad i gamla stan och på Skansen, åt på vår favoritrestaurang Indian Palace och såklart hann vi med lite shopping på slutet. Nu är de flesta julklapparna fixade....skönt! :) 
Jag tog några bilder, men inte många, i STHLM och jag läggr upp dem senare ikväll eller imorrn :)
Glad andra advent <3 //Lisa

Julvideo x2

Jaa, jag vet... nu blir det många videor efter varandra, men dom här kan ni bara inte missa!
 
Bara jag som grät? :) Ha det bra i vinterkylan! //Lisa

Awsome video!

Det har var ju något av det finaste jag har sett! Satt och grät asmycket! SE, SE, SE! :)
 

1:a advent

Hej på er! Har ni det bra? Själv har jag det supermysigt! Idag på morgnen så bakade jag och mamma saffransbullar och pepparkakor som vi hade till fika när vi tände första ljuset och gav varandra små adventspresenter. Jag fick en påse med Lindor-kulor (choklad) och ett jättegulligt och gott, strössel som var som små vita stjärnor. Jag tog lite bilder på vårat lilla adventsfirande och hoppas att ni känner lika mycket julkänsla som jag när ni ser dom. Varsegoda! 
 
Snart ska jag ut och ta en liten promenad med mamma och min storasyster. Ha en fortsatt glad första advent! //Lisa

Sovit över

Hejsan! Kom ganska nyss hem. Idag är jag trött och känner att jag har ätit liiiite för mycket godis :) Jag sov nämligen över med Linnéa och Emelie och då blir det godis, chips, läsk, film och massor av skratt. Jättekul var det, även fast jag är väldigt trött idag.
Är det snö hos dig med? Hos mig är galet med snö! När man kollade ut i morse så hade det kommit typ 1 decimeter. Det känns som om det blev vinter över en natt! Fast det blev det ju också... det är ju december nu, och bara 23 dagar kvar till jul! Och 20 dagar tills det är jullov! ÅÅÅÅÅÅH! Vad jag läääääängtaaaaar!
Nej, nu ska jag fortsätta med adventsförberedelserna, städa mitt rum innan mormor och morfar kommer hit och göra lite läxor! Ha det så bra i snövädret! Kramar från mig, Lisa <3